ChristenUnie reikt Duidelijk-Verhaal-Bokaal 2021 uit aan Lianne Raat (PvdD)

Leiden7
CU Leiden Blauw
Door ChristenUnie Leiden op 11 november 2021 om 22:18

ChristenUnie reikt Duidelijk-Verhaal-Bokaal 2021 uit aan Lianne Raat (PvdD)

Bij de behandeling van de begroting op 11 november 2021 heeft onze fractievoorzitter Pieter Krol de jaarlijkse Duidelijk-Verhaal-Bokaal uitgereikt aan Lianne Raat (PvdD).

Deze wisselbokaal wordt sinds 2015 jaarlijks uitgereikt door de ChristenUnie aan een raads- of Collegelid dat zich op een positieve manier onderscheidt door duidelijke taal. Eerdere winnaars waren Marleen Damen, Klaas de Vries, Julian van der Kraats, Antoine Theeuwen, Marc Newsome en Maarten de Crom.

Dit jaar heeft de ChristenUnie de bokaal uitgereikt aan Lianne Raat, gemeenteraadslid namens de Partij voor de Dieren. Pieter Krol zegt daarover: “Lianne Raat weet op een hele heldere manier aandacht te vragen voor alles wat er groeit en bloeit in de stad. Of het nou gaat over proefdieren of over de verkoop van kreeften op de markt, zij onderscheidt zich door het gebruik van duidelijke taal.” Graag feliciteren we Lianne Raat nogmaals hartelijk met Duidelijk-Verhaal-Bokaal 2021.