ChristenUnie reikt Duidelijk Verhaal Bokaal 2023 uit aan Martijn Otten (PvdA)

WhatsApp Image 2023-11-14 at 14.02.12.jpeg
1 Pieter Krol.jpg
Door Pieter Krol op 15 november 2023 om 09:00

ChristenUnie reikt Duidelijk Verhaal Bokaal 2023 uit aan Martijn Otten (PvdA)

Bij de behandeling van de begroting heeft de fractievoorzitter van de ChristenUnie, Pieter Krol, traditiegetrouw de jaarlijkse Duidelijk Verhaal Bokaal uitgereikt. Dat is een prijs voor een Raadslid of Lid van het College van Burgemeester en Wethouders dat hun boodschap door een goede vorm kracht weten bij te zetten.

Dit jaar is de prijs uitgeraakt aan Martijn Otten, gemeenteraadslid namens de Partij van de Arbeid. Pieter Krol prijst hem omdat hij boeiend en vloeiend uit zijn hoofd spreekt. Op sociale media hiernaast kan je het hele fragment terugkijken.